Zelf aan de slag

Ga aan de slag met het Werkboek 'Stop eenzaamheid zelf'

Neem in je strijd tegen eenzaamheid het heft in eigen handen. Op deze website vind je het werkboek Stop eenzaamheid zelf. Met dit werkboek kan je in 14 weken je eenzaamheid te lijf gaan. Dit werkboek is geschreven voor mensen zoals jij, die korte of langere tijd last hebben van gevoelens van eenzaamheid. Het werkboek geeft je voldoende handvatten om jouw sociale leven opnieuw vorm te geven. Je kunt vandaag nog starten en je aanmelden.

Vind je het lastig om deze cursus alleen te doen? Schakel via je kerk of gemeente iemand in die jou kan stimuleren en helpen om vol te houden. Lukt dat niet, we helpen je graag een begeleider te vinden.

Samen tegen eenzaamheid

Lelie zorggroep organiseert in Rotterdam groepsbijeenkomsten voor mensen die hun netwerk willen uitbreiden. Je leest hier meer informatie over deze bijeenkomsten en hoe je je aan kunt melden.

Samenwerking EO-nazorg

Is het besluit om het werkboek aan te schaffen en de training van 14 weken te volgen nog een te grote stap? Op de website van EO Nazorg vind je een korte training. Dit kan een goede introductie zijn op het onderwerp eenzaamheid en kan je helpen om vervolgstappen te zetten, zoals de training 'Stop eenzaamheid zelf'.